Browser

Deze website is geschikt gemaakt om in zoveel mogelijke verschillende browsers goed getoond te kunnen worden. Wanneer de website niet goed wordt getoond, betekent dit in de meeste gevallen dat u een verouderde versie van uw browser hebt. U kunt op de website van uw browser gratis een nieuwe(re) versie downloaden.

Menustructuur

Het navigeren door de site kan via het horizontale hoofdmenu. Tevens vindt u in het kruimelpad, te vinden vlak onder het menu, gemakkelijk uw weg terug naar voorgaande pagina’s, waar u vandaan gekomen bent.
Het hoofdmenu bevat de hoofditems van deze site. Door met de muis over deze items te bewegen, verschijnt een streep onder het geselecteerde item. Door op een hoofdmenu-item te klikken wordt de pagina van dat item getoond.

Links

Op deze website zijn links in de tekst in een andere kleur aangegeven. Hiermee kunt u navigeren naar de desbetreffende pagina. Zodra u de muis over afbeeldingen beweegt, verschijnt een groene cirkel met een witte pijl. Dit geeft aan dat het een link is. Door te klikken op pijlen aan de zijkant van een afbeelding verschijnt de volgende afbeelding die bij dat thema of onderwerp hoort. Soms ook staan er twee witte pijlen in een groene cirkel. Dit geeft aan dat u de afbeelding kunt vergroten.

Zoeken

In het menu bovenin staat een icoon van een vergrootglas. Door hierop te klikken, verschijnt de zoekbalk. Hierin kunt u één of meerdere zoektermen typen. De resultaten worden op een aparte pagina getoond. De resultaten bevatten een link waarmee u naar de gezochte informatie kunt gaan.

Reageren

U kunt reageren op nieuwsberichten. U kunt daarbij uw tekst opmaken met html-codes die onder het reactieformulier zijn weergegeven. Voor uitleg kunt u op Internet terecht in diverse html-handleidingen. Iedereen kan uw bericht lezen, zodra uw reactie is gepubliceerd op de site.